Geplaatst op

Het PortaPOS Keuken Monitor Systeem

KMS

Geschikt voor zowel fastfood bedrijven als restaurants.

De PortaPOS KMS wordt bediend via het grote 22 inch touch beeldscherm. Het touch beeldscherm van de KMS is gemaakt van glas en daardoor goed schoon te maken met diverse schoonmaakmiddelen en beter bestand tegen krassen door intensief gebruik in keukens.

Fastfood functionaliteit

Bestellingen die op het kassasysteem ongesorteerd als losse artikelen worden ingegeven omdat de klant aan de counter op die manier zijn bestelling opgeeft, zullen op het KMS systeem geconsolideerd en gesorteerd worden weergegeven. Hierbij worden aparte kleuren gebruikt voor de verschillende product groepen. Dit geeft op drukke momenten gemak omdat met snel kan zien voor hoeveel personen friet men in totaal moet gaan voorbakken voor de eerst volgende nieuwe orders.

Restaurant functionaliteit

Bestellingen die op het kassasysteem ongesorteerd als losse artikelen worden ingegeven omdat men met een mobiel bestelsysteem aan tafel per persoon de order invoert met een voorgerecht, hoofdgerecht en desgewenst ook gelijk het nagerecht, worden op het KMS systeem per gang getoond en geconsolideerd. Speciale opmerkingen die bij een individueel gerecht worden ingegeven zoals bijvoorbeeld de bakwijze of sauskeuze zorgen ervoor dat het artikel niet meer automatisch wordt geconsolideerd in die bestelling. Zo heeft u een perfect overzicht over de tafelbestellingen in de keuken. Uniek met het PortaPOS KMS systeem is dat men vanaf de kassa ook een gang voor een specifieke tafel uit een eerdere bestelling op de KMS kan uitvragen. Deze opmerking komt dan met een opvallende kleur in die juiste gang voor die  pecifieke tafel in de originele bestelbon te staan. Normaal, wanneer men met losse keukenbonnen werkt zal er een nieuwe bon naar de keuken gaan met de speciale opmerking voor het uitvragen van een gang of de later doorgegeven speciale bereidingswijze. In de drukte kan dit wel eens over het hoofd worden gezien.

Het PortaPOS KMS systeem kan vrij worden ingesteld op het aantal getoonde kolommen en de grootte van het lettertype. Ook is het mogelijk om orders te laten knipperen na een vrij in te stellen tijd als men nog niets met deze order heeft gedaan.